Дел од нашите успешни приказни

Фросина Елисковска е сметководител во развој и ја интересира се' што е поврзано со човечки односи.

16.03.2021

Час за час веднаш ми го привлече вниманието, како заедница на луѓе со ,,отворен ум" и тоа ме натера да го креирам својот профил. Луѓето што се спремни да го споделат своето знаење или вештини се интересни за мене.

Успешна приказна од временската банка во Вашингтон, САД.

24.03.2021

„Нашата градина, благодарение на лалињата стана место од кое се воодушевуваат сите. Луѓето кои поминуваат покрај нашата градина, ни кажуваат дека намерно ја избираат оваа рута за поминување, за да можат да ги видат лалињата.“