Фросина Елисковска е сметководител во развој и ја интересира се' што е поврзано со човечки односи.

Објавено на: 16.03.2021

Нејзината успешна приказна

Час за час веднаш ми го привлече вниманието, како заедница на луѓе со ,,отворен ум" и тоа ме натера да го креирам својот профил. Луѓето што се спремни да го споделат своето знаење или вештини се интересни за мене.

Социјалната компонента на Час за Час, односно дека секој час од нечие време вреди еднакво е причина плус за мојата искрена препорака до младите да се вклучат на платформат и да понудат час, бидејќи од личното искуство, тоа пружа задоволството.

Му посакувам успех на тимот!

5