Часови од наши корисници
Tea Dimovska

Нема рејтинг

Помош при пишување есеи или состави

Помош со пишување на било која тема

Tea Dimovska

Нема рејтинг

Помош при пишување есеи или состави

Помош со пишување на било која тема

Tea Dimovska

Нема рејтинг

Шетање Миленици

Достапно во секој дел од Скопје.

Marko Petrovski

Нема рејтинг

Плаќање сметки во пошта.

Услуга само во општина Аеродром.

Petar Prentović

Нема рејтинг

Персонална Илустрација

Портрет со рамка во физичка достава низ цела Македнија

Liridon Qerimi

Нема рејтинг

Website Security,Wordpress Help,E-Shop Stuff

Resavame problemi zaedno

Nikola Jovanovski

Нема рејтинг

BA's best chocolate chip cookies zoom поддршка

Дали пред месец дена купи кило брашно? 🍪🍪⏩ Се немаш натерано да го употребиш, а? Аа сакаш многу фкусни колачиња? Топ! На почетокот печењето може да биде малку застрашувачко, но јас имам правено грешки за вие да не морате! Овој разменет час се состои во насоки и поддршка преку видео-повик на рецепта за chocolate chip cookies. Не сум пекар, но ги имам направено повеќе пати па сакам да го споделам стекнатото знаење :))

Ева Чолакова

Нема рејтинг

Помош за дизајн на лого и постер.

•Помош при изработка на логото/постерот. •Целосна изработка на логото/постерот.

Jana Ivanova

Нема рејтинг

Преведување од и на англиски јазик.

Брзо преведување во зависност од текстот-документот од и на англиски јазик.

Јордан Танчев

Нема рејтинг

Поправка на Велосипеди

Достапно во Карпош, Влае, Ѓорче

Ana Sekulovska

Нема рејтинг

Идеи за social media content + framework

Online секој ден било кое време од 15:00 до 19:00ч

Shpend Aziri

Нема рејтинг

Видео едитинг , подршка со компјутер, Преведување, пишување содржина

n

Александар Аризанкоски

Нема рејтинг

Обука за продажба

Сакате да ги дознаете тајните на искусните продавачи? Да стекнете продажни вештини? На вистинското место сте.

Софија од ММ

Нема рејтинг

Како да менторирам група на млади волонтери и активисти?

Ти си млад човек кој реализирал неколку иницијативи за општествена промена, но мислиш дека е време твоето искуство да го пренесеш на други млади кои се помалку искусни од тебе, но не си сигурен како да го направиш тоа? На самиот час ќе добиеш информации за како да започнеш со менторирањето, кои ти се потребните вештини за да го направиш тоа и насоки како истото да го постигнеш.

Филип Наумовски

Нема рејтинг

Обука за реторички вештини и јавно говорење

Сакаш да знаеш како правилно да го изразиш твојот став и да го усовршиш јавниот настап? На вистинско место си!

Филип Наумовски

Нема рејтинг

Обуки за јавно говорење и реторички вештини

Сакаш да знаеш како правилно да го усовршиш јавниот настап? На вистинско место си!

Иван Јованов

Нема рејтинг

Структурирање на есеи и академски текстови

Можат да помогнам околу поставување на теза за есеј, структура на пишување како и прегледување на текстот.

Hristo Cholakov

Нема рејтинг

Правам трап инструментали и Mix & Master на вокали

.

Михаела Стевковска

Нема рејтинг

Преживување на средно 101

Ако сте пред запишување или сте веќе во средно и ви требаат совети, тука сум да помогнам

Dijana Micevska

Нема рејтинг

Мерам крвен притисок

само општина Карпош

Dijana Micevska

Нема рејтинг

Шетам миленичиња

Само во Козле и Тафталиџе

Дијана Мицевска ММ

Нема рејтинг

Инфо сесии за Еразмус + младински размени и тренинзи

Споделување информации поврзани со Еразмус + младински размени и тренинзи

Анита од ММ

Нема рејтинг

Помош во подготовка на проектни апликации

Прегледување и давање на фидбек при подготовка на проектни апликации на младински и организации за млади, за различни видови на домашни и странски донаторски програми.

Kristijan Trajkovski

Нема рејтинг

Вежбање на англиски

Можам да ви помогнам да го навежбате својот англиски преку неколку часовен онлајн повик

Kristijan Trajkovski

Нема рејтинг

Помош со вашите компјутери

Можам да ви помогнам со софтверот во вашите компјутери, далечински или во живо