Нема рејтинг

Јордан Танчев

Новинар (работи во финансии и сметководство), Сака ракомет, го сака Вардар, пасија му се велосипеди, се смета себе си за Biker :D


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Спорт
 • Активности за општествена промена
 • Менторство
 • Услуги
  Јордан Танчев

  Нема рејтинг

  Поправка на Велосипеди

  Достапно во Карпош, Влае, Ѓорче