Поправка на Велосипеди

Достапно во Карпош, Влае, Ѓорче

Времетраење: 60 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Јордан Танчев

Новинар (работи во финансии и сметководство), Сака ракомет, го сака Вардар, пасија му се велосипеди, се смета себе си за Biker :D

Слични услуги