Нема рејтинг

Александар Аризанкоски

Работам продажба 8 години и планирам цел живот да го правам тоа.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Театар
 • Менторство
 • Услуги
  Александар Аризанкоски

  Нема рејтинг

  Обука за продажба

  Сакате да ги дознаете тајните на искусните продавачи? Да стекнете продажни вештини? На вистинското место сте.