Обука за продажба

Сакате да ги дознаете тајните на искусните продавачи? Да стекнете продажни вештини? На вистинското место сте.

Времетраење: 60 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Александар Аризанкоски

Работам продажба 8 години и планирам цел живот да го правам тоа.

Слични услуги