Нема рејтинг

Филип Наумовски

Здраво! Hola. Ola. Bonjour. Ciao. Guten tag. Namaste.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Настани
 • Игри
 • Групни проекти
 • Часови/работилници
 • Советување
 • Услуги
  Филип Наумовски

  Нема рејтинг

  Обуки за јавно говорење и реторички вештини

  Сакаш да знаеш како правилно да го усовршиш јавниот настап? На вистинско место си!