Обуки за јавно говорење и реторички вештини

Сакаш да знаеш како правилно да го усовршиш јавниот настап? На вистинско место си!

Времетраење: 60 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Филип Наумовски

Здраво! Hola. Ola. Bonjour. Ciao. Guten tag. Namaste.

Слични услуги