Нема рејтинг

Михаела Стевковска

Обожувам да танцувам,да читам книги и да бидам хиперактивна


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Забава
 • Книги и видеа
 • Советување
 • Друго
 • Услуги
  Михаела Стевковска

  Нема рејтинг

  Како да танцуваш на забави

  Ако не сакаш повеќе да стоиш додека има добра музика затоа што не си сосема самоуверен/а во своето танцување или пак сакаш да научиш како да следиш ритам ова е часот за тебе

  Михаела Стевковска

  Нема рејтинг

  Преживување на средно 101

  Ако се запишувате во средно или пак сте веќе запишани тука сум да помогнам :)