Како да танцуваш на забави

Ако не сакаш повеќе да стоиш додека има добра музика затоа што не си сосема самоуверен/а во своето танцување или пак сакаш да научиш како да следиш ритам ова е часот за тебе

Времетраење: 60 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Михаела Стевковска

Обожувам да танцувам,да читам книги и да бидам хиперактивна

Слични услуги