Нема рејтинг

Aleksandra J. Mirchevska

Јас сум Александра од Тетово. Професор по англиски јазик и преведувач од македонски на англиски јазик и обратно. Обожавам да читам, гледам филмови, цртам


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Часови/работилници
 • Јазици/преведување
 • Услуги
  Aleksandra J. Mirchevska

  Нема рејтинг

  Превод од македонски на англиски јазик и обратно

  Достапно за Тетово и неговата околина Службен превод на документ