Превод од македонски на англиски јазик и обратно

Достапно за Тетово и неговата околина Службен превод на документ

Времетраење: 60 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Aleksandra J. Mirchevska

Јас сум Александра од Тетово. Професор по англиски јазик и преведувач од македонски на англиски јазик и обратно. Обожавам да читам, гледам филмови, цртам

Слични услуги