Нема рејтинг

Февзудина Сарачевиќ

Сакам да учам сама, но повеќе сакам да учам од другите. А секако можам нешто и да ги научам.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Часови
 • Книги и видеа
 • Патување
 • Специјални проекти
 • Активности за општествена промена
 • Часови/работилници
 • Јазици/преведување
 • Услуги
  Февзудина Сарачевиќ

  Нема рејтинг

  Ти треба помош со англискиот?

  Зборување, пишување, граматика, вокабулар... или едноставно освежување на знаењето