Ти треба помош со англискиот?

Зборување, пишување, граматика, вокабулар... или едноставно освежување на знаењето

Времетраење: 40 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Февзудина Сарачевиќ

Сакам да учам сама, но повеќе сакам да учам од другите. А секако можам нешто и да ги научам.

Слични услуги