Нема рејтинг

Jana Ivanova

Обожавам да слушам музика, да читам книги, да се забавувам и да волонтирам.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Часови
 • Забава
 • Фотографија и видео
 • Театар
 • Книги и видеа
 • Настани
 • Патување
 • Друго
 • Стар – ап
 • Хуманитарни активности
 • Групни проекти
 • Специјални проекти
 • Активности за општествена промена
 • Друго
 • Часови/работилници
 • Компјутери/технологија
 • Јазици/преведување
 • Менторство
 • Друго
 • Терапии
 • Советување
 • Фитнес и вежбање
 • Услуги
  Jana Ivanova

  Нема рејтинг

  Преведување од и на англиски јазик.

  Брзо преведување во зависност од текстот-документот од и на англиски јазик.