Преведување од и на англиски јазик.

Брзо преведување во зависност од текстот-документот од и на англиски јазик.

Времетраење: 60 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Jana Ivanova

Обожавам да слушам музика, да читам книги, да се забавувам и да волонтирам.

Слични услуги