Како да се биде Кочо Рацин?

Дали ве фаќа носталгија за старите добри времиња кога рецитиравме стихотворби и сите дома ни ракоплескаа? Изненадете ги вашите сакани со поема напишана токму за нив.

Времетраење: 60 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Анамарија Јанкова

Креативно трескам зелени.

Слични услуги