Партнер за вежбање - вежби за жени

1 час вежбање, со претходно подготвени вежби кои ќе ги опфатат сите делови на телото, без користење на реквизити Повторувањата ќе ги менуваме на лице место, во зависност од кондицијата Доколку немаш навика за вежбање, партнер кој ќе те води ти е повеќе од потребен Локација: Кеј Аеродром *напомена: ќе држиме дистанца

Времетраење: 60 мин

Услуга од
Фросина Елисковска

*Сметководител во развој *Total body workout - инвестиција во здравје *Добар слушател, ме интересира се' што е поврзано со човечки односи *Љубител на книги, театар и природа *Аматерски креативни изработки *Отворена за нови искуства и знаења

Слични услуги