Играње тенис

Имам 2 рекета и знам да играм, ако на некој му се игра или сака да научи да игра слободно контактирајте ме.

Времетраење: 60 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Бобан Бошковски

омилени науки : Астрономија, физика и математика

Слични услуги