Нема рејтинг

Ангелка Марковска

Учење нови јазици, програмирање, фотографирање, цртање, а и сѐ поврзано со уметноста ме прави среќна.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

  • Забава
  • Фотографија и видео
  • Книги и видеа
  • Настани
  • Патување
  • Компјутери/технологија
  • Фризура и шминка
  • Услуги