Нема рејтинг

Ana Sekulovska

Младински активист. Љубител на поезија. Со голема пасија кон дигиталниот маркетинг и иновативините решенија. Супер моќ: секогаш имам 3 кративни идеи како да ти помогнам.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Фотографија и видео
 • Книги и видеа
 • Настани
 • Маркетинг услуги
 • Истражувања
 • Чистење/рециклирање
 • Хуманитарни активности
 • Активности за општествена промена
 • Услуги
  Ana Sekulovska

  Нема рејтинг

  Идеи за social media content + framework

  Online секој ден било кое време од 15:00 до 19:00ч