Нема рејтинг

Драгана Митровиќ

Сакам да работам со деца и млади; обожавам цртани филмови и забавни ми се креативни работи (рачни изработки, цртање со henna, make-up, food art...)...


Часови: 1

Линкови:

Категории:

  • Друго
  • Друго
  • Часови/работилници
  • Услуги