Нема рејтинг

Shpend Aziri

Студент, кој ја сака медицина и знае само да работи


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Часови
 • Фотографија и видео
 • Компјутерска поддршка
 • Јазици/преведување
 • Услуги
  Shpend Aziri

  Нема рејтинг

  Видео едитинг , подршка со компјутер, Преведување, пишување содржина

  n