Нема рејтинг

Бојан Станиќ

Работам дизајн и илустрација, организирам културни настани, студирам теориска физика и свирам по бендови.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

  • Часови
  • Настани
  • Активности за општествена промена
  • Часови/работилници
  • Услуги