Нема рејтинг

Бојана Даневска

Здраво! Јас сум Бојана, имам 18 години, и моето слободно време најчесто го поминувам волонтирајќи или на прошетки!


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Часови
 • Забава
 • Театар
 • Настани
 • Игри
 • Чистење/рециклирање
 • Хуманитарни активности
 • Групни проекти
 • Специјални проекти
 • Активности за општествена промена
 • Обврски/пазарување
 • Компјутери/технологија
 • Јазици/преведување
 • Фризура и шминка
 • Домашни обврски
 • Чување миленици
 • Фитнес и вежбање
 • За продажба
 • Услуги