Нема рејтинг

Анита Николовска

Младински активист и волонтер, љубител на работа со млади личности, поборник за грижа за менталното здравје и обожавател на чист воздух на планина.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

  • Спорт
  • Патување
  • Истражувања
  • Групни проекти
  • Помогни и на нашата временска банка!
  • Активности за општествена промена
  • Јазици/преведување
  • Менторство
  • Услуги