Нема рејтинг

Sofija Stojanovska

Ентузијаст за природа, бразилско џиу џитсу, кубанска салса и возење на точак. Младински работник кој си ја обожава работата.


Часови: 0

Линкови:

Категории:

  • Играње
  • Патување
  • Хуманитарни активности
  • Активности за општествена промена
  • Менторство
  • Услуги