Нема рејтинг

Владо Величковски

Софтверски инженер со голема пасија кон технологијата.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

  • Игри
  • Истражувања
  • Помогни и на нашата временска банка!
  • Компјутери/технологија
  • Електроника
  • Готвење
  • Услуги