Нема рејтинг

Kristijan Trajkovski

Програмер и музичар кој сака видео игри. :)


Часови: 1

Линкови:

 • https://twitter.com/KTrajkovski
 • Категории:

 • Часови
 • Игри
 • Компјутерска поддршка
 • Услуги
  Kristijan Trajkovski

  Нема рејтинг

  Вежбање на англиски

  Можам да ви помогнам да го навежбате својот англиски преку неколку часовен онлајн повик

  Kristijan Trajkovski

  Нема рејтинг

  Помош со вашите компјутери

  Можам да ви помогнам со софтверот во вашите компјутери, далечински или во живо