Нема рејтинг

Моника Јандревска

Софтверски инженер што сака да го направи светот подобро место за живеење. Сакам долги прошетки на плажа, зајдисонце, еспресо и многуу книги.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

  • Книги и видеа
  • Настани
  • Игри
  • Компјутерска поддршка
  • Стар – ап
  • Хуманитарни активности
  • Помогни и на нашата временска банка!
  • Активности за општествена промена
  • Фитнес и вежбање
  • Услуги