Нема рејтинг

Kristijan Popovski

Енергичен, млад средношколец и активист кој трага и создава подобро општество.


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Забава
 • Придружба
 • Настани
 • Чистење/рециклирање
 • Хуманитарни активности
 • Групни проекти
 • Активности за општествена промена
 • Часови/работилници
 • Бојадисување
 • Чување миленици
 • Услуги