Нема рејтинг

Елена Ташева

Младински работник вљубен во работата. Еко активист. Пишување и координирање проекти. Маркетинг и социјални медиуми. Крафтинг. Кафехоличар и мајка на куче и маче. Цел живот ми е во 1 куфер!


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Рачни изработки
 • Книги и видеа
 • Настани
 • Патување
 • Чистење/рециклирање
 • Групни проекти
 • Помогни и на нашата временска банка!
 • Активности за општествена промена
 • Обврски/пазарување
 • Часови/работилници
 • Градина/двор
 • Услуги