Нема рејтинг

Сара Коваческа

Кореограф и ментор на dance-група, страсен љубител на природата и забавата. Поттикнувач и поддржувач на секакви хуманитарни акции и активности за општествена промена. Мото во животот: најди ја позитивата во се'. :D


Часови: 1

Линкови:

Категории:

 • Рачни изработки
 • Забава
 • Театар
 • Книги и видеа
 • Клубови
 • Играње
 • Чистење/рециклирање
 • Хуманитарни активности
 • Групни проекти
 • Активности за општествена промена
 • Бојадисување
 • Услуги