BA's best chocolate chip cookies zoom поддршка

Дали пред месец дена купи кило брашно? 🍪🍪⏩ Се немаш натерано да го употребиш, а? Аа сакаш многу фкусни колачиња? Топ! На почетокот печењето може да биде малку застрашувачко, но јас имам правено грешки за вие да не морате! Овој разменет час се состои во насоки и поддршка преку видео-повик на рецепта за chocolate chip cookies. Не сум пекар, но ги имам направено повеќе пати па сакам да го споделам стекнатото знаење :))Времетраење: 45 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Nikola Jovanovski

Многу сакам да учам по малку од многу работи и по многу од електроенергетско инженерство.

Слични услуги