Како да менторирам група на млади волонтери и активисти?

Ти си млад човек кој реализирал неколку иницијативи за општествена промена, но мислиш дека е време твоето искуство да го пренесеш на други млади кои се помалку искусни од тебе, но не си сигурен како да го направиш тоа? На самиот час ќе добиеш информации за како да започнеш со менторирањето, кои ти се потребните вештини за да го направиш тоа и насоки како истото да го постигнеш.

Времетраење: 60 мин

Услуга од

Нема рејтинг

Софија од ММ

Член на ИК на Младите можат, одговорна за членство и социјалните мрежи.

Слични услуги